Gyakran ismételt kérdések

Elektromosság – csak egy 220V-os hosszabbítóra van szükséged, minden aljzat és lámpa működik, természetesen minden mobilháznak saját biztosítékszekrénye van, amelyet a gyártó készített.
Víz – csak egy közönséges csatlakozóra van szüksége 1€-ért a tömlőből a tömlőbe.
Gáz – minden mobilházban van egy propán-bután csatlakozó kívül, és a mobilházban lesz egy gáz kandalló a hő, meleg vízmelegítő, gáztűzhely sütővel.
Hulladék – minden mobilházban van egy cső, amely a ház alatt fut egy csőhöz, így csak meg kell hosszabbítania azt

Igen, Szlovákiába és Magyarországra biztosított a szállítás.

– ha van egy jó megközelítési út az ingatlanhoz, akkor a mobilházat csörlővel pontosan oda tudjuk hajtani, ahová szeretné.
– ha a földhöz való hozzáférés rosszabb, a mobilházat egy jobb helyre kell hajtogatni, a háznak saját ojo-ja van, így a traktor mögött a traktor a föld adott helyére szállít.
– rossz megközelíthetőség vagy kerítés esetén a lakókocsit daruval szállítják a helyszínre.

Az ügyféllel folytatott telefonbeszélgetés után, ahol tájékoztatást adunk, és az ügyfél nem biztos abban, hogy a mobilház elfér-e a telken, személyes helyszíni szemlét tartunk a telken.

Mivel a mobilház nem ingatlan, hanem ingóságnak minősül, a házat elsősorban fogyasztói hitelből lehet megvásárolni, ezért azt javasoljuk, hogy az ügyfél keresse fel a bankját, és kérjen tőle fogyasztói hitelt, ahol biztosan a legkedvezőbb ajánlatot fogja neki adni, vagy kérje meg pénzügyi munkatársunkat, aki minden szlovákiai bankkal együttműködik, és intézze el a fogyasztói hitelt.

Mivel mind a lakásvizsgálatokat, mind a házaknak az ügyfelekhez történő szállítását vállaljuk, kérjük, hogy az ügyfelek telefonon lépjenek velünk kapcsolatba a mobilház-ellenőrzés megszervezése érdekében.

Mobilházakat importálunk és készítünk elő értékesítésre erre a területre. Amikor a mobilház készen áll az eladásra, a házat az eladás helyszínére szállítják.